Zakelijk glasvezel is nu dichterbij dan ooit!

Waarom kiezen voor glasvezel?

Voor de zakelijke markt, waarin de vraag naar online diensten alsmaar toeneemt en een solide breedbandverbinding niet meer weg te denken is, biedt glasvezel hét netwerk voor nu én de toekomst. Met glasvezel kun je onder meer probleemloos in de cloud werken videobellen zonder haperende beelden én ben je voorbereid op de toenemende vraag naar data.

Glasvezel is daarnaast supersnel en ongevoelig voor storingen of vertraging. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een verbinding met de hoogste kwaliteit en snelheid.

Wat zijn de voordelen?

  • Hoge Snelheden: Zeer snelle verbindingen leverbaar tot wel 1000Mbps

  • Zeer Betrouwbaar: Het minst gevoelig voor storingen en de allerhoogste uptime

  • Super Symmetrisch: Up- en download snelheid altijd gelijk

  • ​Toekomstgericht: Laat je bedrijf groeien zonder zorgen over je connectiviteit

Wie is Delta Fiber?

Glasvezel experts

DELTA Fiber Netwerk sluit zo veel mogelijk Nederlanders aan op het allersnelste en beste glasvezel internet. Als topspeler in de markt biedt DELTA Fiber Netwerk al internet aan sinds 1981 en glasvezel internet sinds 2006.

Samenwerking met Interval

DELTA Fiber en Interval hebben de handen ineengeslagen voor de verglazing van Zaanstad Noord. Door de gezamenlijke expertise bieden wij jou de hoogst mogelijke connectiviteit en stabiliteit op mega snel glasvezel.

Met ruim 30 jaar aan ervaring heeft het team van Interval alle kennis in huis voor de perfecte uitvoering van dit project.

.

Kies het juiste pakket dat past bij jouw bedrijf

FTTB pakket vanaf € 41,26*

Met de FTTB pakketten zorgen wij voor glasvezel voor ZZP’ers en bedrijven aan huis. Glasvezel zonder hoge maandelijkse kosten. Met een FTTB pakket, kun je al instappen voor een klein bedrag van slechts €41,46* per maand!

FTTB+ pakket vanaf € 94,64*

Met het FTTB+ pakket zorgen wij voor glasvezel voor de ondernemers in het midden- en kleinbedrijfsleven. Met een FTTB+ pakket, kun je al instappen voor slechts €94,64* per maand

FTTO pakket vanaf €179,-*

Met de FTTO pakketten zorgen wij voor glasvezel voor de grotere ondernemingen. Deze FTTO pakketten zijn o.a. voorzien van een lagere overboeking een hoger Service Level én is er de mogelijkheid om meerdere IP adressen af te nemen.

FTTO Grootzakelijk

Met de FTTO Grootzakelijk pakketten zorgen wij voor een hoogwaardige zakelijke glasvezelverbinding voor bedrijfskritische toepassingen. Zeer hoge afhankelijkheid van internet? En benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

.

Keuze gemaakt? Meld je snel aan en profiteer van hoge snelheid tegen lage kosten

Naam contacpersoon
Adres(Vereist)