Over Interval Groep

Meer dan 30 jaar uw specialist op het gebied van Beveiliging en Telecom

Over de Interval Groep

Meer dan 30 jaar uw specialist op het gebied van Beveiliging en Telecom

Interval is een gespecialiseerd beveiligingstechniek bedrijf gericht op installatie en onderhoud. Naast beveiliging van inbraak kunt u ook bij ons terecht voor brandbeveiliging, telecom en data en noodverlichting. Van toegangscontrole tot bellen via internet. Met 30 jaar ervaring bieden wij kwalitatief hoogwaardige producten, innovatieve en betrouwbare oplossingen voor al uw vraagstukken. Zodat wij de veiligheid kunnen garanderen.

Wij denken mee met de plannen voor de installatie in uw woning en/of bedrijfspand en kunnen u adviseren over het aanbrengen van deze installaties.

Onze gespecialiseerde en vakbekwame medewerkers beschikken over voldoende kennis en ervaring om u van een gedegen advies op maat te voorzien, en begeleiden u van ontwerp tot realisatie en onderhoud van uw installatie.

Innovatief
Door een nauwe samenwerking met onze klanten blijft Interval altijd innoveren. Interval is continu in overleg met haar klanten en partners en op zoek naar procesverbetering die kunnen bijdragen aan de productiviteit en effectiviteit.

Vakbekwaam en kwaliteit
Met 30 jaar ervaring en een vakbekwaam team garanderen wij de hoogste kwaliteit. Door onze kennis en kracht zorgen wij dat efficiënte oplossingen worden gegeven.

Klantgericht
Wij luisteren naar onze klant. Interval vindt een persoonlijke en procesgerichte aanpak belangrijk. Met onze 24/7 servicedienst proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning en/of bedrijfspand? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Administratie
Directie
Service
Verkoop

Onze Partners