Werken bij INTERVAL

Vacatures

Interval Groep is een dynamisch bedrijf en gevestigd in Wormerveer.

Wordt u onze nieuwe collega?
Wilt u ook werken met een ervaren en professioneel team en laten zien waar uw talenten liggen? Bekijk hier onze vacatures.

Interval is gespecialiseerd in beveiligingstechniek en richt zich op installatie en onderhoud. Het draait bij ons om een professionele, innovatieve en persoonlijke aanpak voor onze klanten en collega’s. Wij zijn een groeiende organisatie en een vakbekwaam team met meer dan 30 jaar ervaring. Met doordachte technische uitgangspunten spelen wij dagelijks in op de ontwikkelingen van nu.

Als gevolg van voortdurende groei en technische ontwikkelingen zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Training en ontwikkeling
Interval wilt een bijdrage leveren aan uw ontwikkeling. Binnen Interval vindt u daarom verschillende mogelijkheden om opleidingstrajecten te volgen.

Stuur een open sollicitatie
Past u niet helemaal in de beschrijving, maar vindt u dat u bij ons past? Maak u interesse kenbaar en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Allround technicus beveiligingssystemen
Allround technicus beveiligingssystemen
Werkzaamheden:
Installeren, programmeren en onderhouden van de beveiligingsystemen, aansturing en telefonische ondersteuning van de monteurs, contact met opdrachtgevers en klanten onderhouden en bijhouden van dossiers.

Bekijk alle vacatures
Technisch specialist brandbeveiligingssystemen
Technisch specialist brandbeveiligingssystemen
Werkzaamheden:
Installeren, programmeren en onderhouden van de brandbeveiligingssystemen, aansturing en telefonische ondersteuning van de monteurs, contact onderhouden met opdrachtgevers en klanten, bijhouden van dossiers.

Bekijk alle vacatures
Allround technicus telecomsystemen
Allround technicus telecomsystemen
Werkzaamheden:
Installeren, programmeren en onderhouden van de telecomsystemen, aansturing en telefonische ondersteuning van de (assistent) monteurs, contact onderhouden met opdrachtgevers en klanten, bijhouden van dossiers.

Bekijk alle vacatures