Interval is een onderdeel van:

Lid van:

Interval is een onderdeel van:

Lid van:

Elke dag anders? Word:

Assistent Planner, Werk-voorbereider en Tekenaar (m/v)

Houd je van organiseren en plannen, maar ook van tekenen en contact met klanten? Dan is deze baan misschien wel een perfecte match! Doordat je veel verschillende taken kunt combineren, ziet elke dag er anders uit. Hoe leuk is dat?!

Wat je gaat doen

Je krijgt een leuke en zeer veelzijdige functie bij Interval, een bedrijf gespecialiseerd in beveiliging. Als Assistent Planner, Werkvoorbereider en Tekenaar draag je op verschillende vlakken een belangrijke ondersteunende rol. Zo plan je onder begeleiding de monteurs in en bied je ze telefonisch hulp waar nodig of mogelijk. Ook heb je contact met klanten: op de afdeling Service sta je ze met raad en daad bij in de eerstelijn. Soms maken mensen spannende dingen mee, voor wie jij een rots in de branding kunt zijn.

Verder bereid je projecten voor en zorg je ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Daarnaast ga je ook aan de slag als tekenaar in AutoCAD en verzorg je opleverdocumenten. Van ontwerp tot uitvoering: jij bent overal bij betrokken.

Wie je bent

Je vindt het belangrijk dat er genoeg afwisseling in je dagelijkse werk zit: je wil graag een steunpilaar zijn voor je collega’s én voor klanten. Je houdt van organiseren én van tekenen in AutoCAD. Kortom: je vindt het leuk om op verschillende plekken van toegevoegde waarde te zijn bij Interval. Heb je nog geen kennis over videobewakingssystemen of andere producten waar wij mee werken? Geen probleem! Alles wat je nog niet weet, leren wij je. Welkom in het team!

Verder zoeken we iemand met:

  • Mbo-werk- en -denkniveau
  • Kennis van inbraaksignalering-, brandmeld-, camera-, en toegangscontrolesystemen zou goed van pas komen!
  • In bezit van rijbewijs B

Bij Interval vinden we het belangrijk dat ieders talenten goed tot hun recht komen. Beschik je niet over alle kwaliteiten die in dit lijstje staan of over andere kwaliteiten die goed passen bij deze functie? Stuur dan ook gerust een sollicitatie, we zijn benieuwd naar wie je bent en wat je kunt!

Wie wij zijn

Bij Interval werken we met elkaar en voor elkaar: niet voor niets staan alle medewerkers bij ons op 1. Je komt terecht in een bedrijf met enthousiaste, gezellige en zeer gemotiveerde collega’s die je warm ontvangen.

Interval is gespecialiseerd in beveiligingstechniek. Denk daarbij aan videobewaking tegen inbraak, maar ook brandbeveiliging en noodverlichting behoren tot ons werkveld. Van toegangscontrole tot bellen via internet: wij bieden veiligheid voor iedereen die dat wenst. En dat doen we al meer dan 30 jaar! En dat alles met een internationaal randje: als onderdeel van Scutum Group (een internationaal bedrijf met zo’n 2.300 medewerkers en een hoofdkantoor in Frankrijk) hebben we een enorme kennisbank om op terug te vallen. Al die kennis en ervaring delen we graag met je. We houden ervan om zelfstandig te werken, maar je kunt altijd rekenen op de kennis en ervaring van andere collega’s: samen zoeken we steeds naar de juiste en beste oplossingen voor de mooiste uitdagingen. Respect en werkplezier staan daarbij hoog in het vaandel.

Wat je nog niet weet, leren wij je. We nemen je mee in de wereld van installatie en projectplanning, videobewakingssystemen en andere producten waar we mee werken. Wil je graag doorgroeien? Ook dan zit je bij Interval goed: we bieden diverse opleidingsmogelijkheden aan, waardoor er altijd wel wat voor je tussen zit. En het salaris dat we bieden is heel fair: we kijken naar je ervaring, functie en leeftijd, zodat wat je krijgt ook echt is wat je verdient!

Op een rij:

  • Een zeer veelzijdige baan: geen dag is hetzelfde!
  • Een gezellig team met een schat aan kennis en ervaring
  • Wat je nog niet weet, leren wij je met scholing voor onder meer de disciplines Installatie en Projectteringsdeskundige Videobewakingsystemen, aangevuld met technisch producttrainingen
  • Verder groeien? Bij ons heb je de keuze uit diverse opleidingsmogelijkheden: de wereld ligt letterlijk aan je voeten bij onze internationale werkomgeving
  • Een salaris dat goed bij je past

 

Vragen of meer informatie?

Solliciteren?