Interval is een onderdeel van:

Lid van:

Interval is een onderdeel van:

Lid van:

Ben jij onze nieuwe collega?

Werken bij Interval is werken aan mooie projecten!

Over ons

Interval is gespecialiseerd in beveiligingstechniek en gericht op installatie en onderhoud. Klanten kunnen bij ons terecht voor hoogstaande inbraakbeveiliging, maar ook voor brandbeveiliging, telecom en noodverlichting. Dankzij jarenlange ervaring en kennis weten we kwalitatief hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen te bieden voor de vraagstukken van onze klanten. We denken bijvoorbeeld mee met de plannen voor de installatie in woningen of bedrijfspanden, en adviseren over het aanbrengen van onze installaties. Het team van vakbekwame en gespecialiseerde medewerkers weet niet alleen het juiste advies te geven, maar ook gedegen te begeleiden; van ontwerp tot realisatie en onderhoud.
We realiseren ons dat we een belangrijke verantwoordelijkheid hebben en kunnen dankzij ons vakmanschap veiligheid garanderen aan onze klanten!

Interval is een onderdeel van de Scutum Group, een internationaal bedrijf met zo’n 2300 medewerkers, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Frankrijk.

Ben jij op zoek naar een gave baan binnen de beveiligings- en brandtechniek of telecom? Het team van Interval is altijd op zoek naar nieuwe collega’s! Hieronder vind je onze actuele openstaande vacatures.

Zit er op dit moment geen passende baan voor jou bij? Maar wil je graag in de techniek werken en lijkt het je leuk om dat bij Interval te doen? Mail ons dan jouw open sollicitatie, dan gaan we samen met jou gaan kijken naar wat jouw mogelijkheden bij ons zijn.