Interval is een onderdeel van:

Lid van:

Interval is een onderdeel van:

Lid van:

Specialist in je vak? Word:

Beveiligingsadviseur (m/v)

Wil jij alles weten over hoe je je huis en bezittingen het beste kunt beschermen tegen inbraak, diefstal en brand? En lijkt het je leuk om andere mensen, met de meest uiteenlopende vragen hierover, het beste advies te kunnen bieden? Word dan beveiligingsadviseur bij Interval!

Wat je gaat doen

Als beveiligingsadviseur ben jij een expert in je vakgebied. Mensen komen bij jou met al hun vragen over beveiliging, inbraakpreventie en veiligheid, want jij weet hoe je elk pand het best kan beveiligen!

Je krijgt verschillende taken, waardoor je een afwisselende baan hebt. Zo ga je bij mensen thuis of bij hun bedrijfspand langs om risicoanalyses uit te voeren. Je gaat dan zelf op onderzoek uit om te bepalen hoe het pand het best beveiligd kan worden: geen enkele zwakke plek blijft voor jou onopgemerkt en je brengt alles nauwkeurig in kaart. Gewapend met deze waardevolle informatie maak jij vervolgens een plan, dat je met enthousiasme aan de klant kunt presenteren en verkopen. Door jouw kennis en waardevolle adviezen zorg je ervoor dat inbrekers geen kans meer maken en dat de klant zich veilig voelt.

En je doet nog meer: naast risicoanalyses en advies, houd jij je ook bezig met de verkoop en stel je offertes en contracten op. Onze klanten zijn belangrijk voor ons, dus je hebt veel contact met huidige klanten én je legt contact met nieuwe klanten. Je bent in deze functie dus zowel bezig met de techniek, als met de mensen. En wordt er een installatie opgeleverd? Ook dan ben jij onmisbaar.

Wie je bent

Mensen willen hun dierbare en waardevolle bezittingen goed beschermen en zullen vertrouwen op jouw advies. Je bent dus een specialist in je vak: iemand die op de hoogte is van de nieuwste kennis en mogelijkheden op het gebied van beveiliging. Een echte vakman of vakvrouw, dus! En daar ben je trots op: je vindt het leuk om je kennis te delen en je klanten te adviseren, dus daarover vertellen in begrijpelijke taal doe je graag. Je vindt het leuk om op veel verschillende (soms bijzondere!) plekken te komen en je kijkt uit naar een afwisselende baan waarbij elke dag anders is en hebt zin om te leren wat je nog niet weet. Onze collega’s staan voor je klaar, welkom in het team!

Verder zoeken we iemand met:

 • Hbo denk- en werkniveau
 • Werkervaring op het gebied van verkoop
 • Kennis van projectmanagement
 • Ervaring met MS Office applicaties
 • Ervaring met Syntess komt goed van pas!
 • In bezit van rijbewijs B

 

Bij Interval vinden we het belangrijk dat ieders talenten goed tot hun recht komen. Beschik je niet over alle kwaliteiten die in dit lijstje staan of over andere kwaliteiten die goed passen bij deze functie? Stuur dan ook gerust een sollicitatie, we zijn benieuwd naar wie je bent en wat je kunt!

Wie wij zijn

Bij Interval werken we met elkaar en voor elkaar: niet voor niets staan alle medewerkers bij ons op 1. Je komt terecht in een bedrijf met enthousiaste, gezellige en zeer gemotiveerde collega’s die je warm ontvangen.

Interval is gespecialiseerd in beveiligingstechniek. Denk daarbij aan videobewaking tegen inbraak, maar ook brandbeveiliging en noodverlichting behoren tot ons werkveld. Van toegangscontrole tot bellen via internet: wij bieden veiligheid voor iedereen die dat wenst. En dat doen we al meer dan 30 jaar! En dat alles met een internationaal randje: als onderdeel van Scutum Group (een internationaal bedrijf met zo’n 2.300 medewerkers en een hoofdkantoor in Frankrijk) hebben we een enorme kennisbank om op terug te vallen. Al die kennis en ervaring delen we graag met je. We houden ervan om zelfstandig te werken, maar je kunt altijd rekenen op de kennis en ervaring van andere collega’s: samen zoeken we steeds naar de juiste en beste oplossingen voor de mooiste uitdagingen. Respect en werkplezier staan daarbij hoog in het vaandel.

Wat je nog niet weet, leren wij je. We nemen je mee in de wereld van installatie en projectplanning, videobewakingssystemen en andere producten waar we mee werken. Wil je graag doorgroeien? Ook dan zit je bij Interval goed: we bieden diverse opleidingsmogelijkheden aan, waardoor er altijd wel wat voor je tussen zit. En het salaris dat we bieden is heel fair: we kijken naar je ervaring, functie en leeftijd, zodat wat je krijgt ook echt is wat je verdient!

Op een rij:

 • Een zeer veelzijdige baan: geen dag is hetzelfde!
 • Een gezellig team met een schat aan kennis en ervaring
 • Wat je nog niet weet, leren wij je met een interne of externe opleiding die het beste bij jou past
 • Verder groeien? Bij ons heb je de keuze uit diverse opleidingsmogelijkheden: de wereld ligt letterlijk aan je voeten bij onze internationale werkomgeving
 • Een salaris dat goed bij je past, met waardering voor jouw vakmanschap
 

Vragen of meer informatie?

Solliciteren?