Interval is een onderdeel van:

Lid van:

Interval is een onderdeel van:

Lid van:

Technische kennis combineren met mensenkennis? Word:

Technicus beveiliging Allround (m/v)

Vind jij het leuk om technisch bezig te zijn met inbraakpanelen, camerasystemen en brandmeldcentrales? Maar spreekt het je ook aan om veel met klanten in contact te zijn en ze te beschermen tegen inbraak, diefstal en brand? En hou je ervan om zelf te onderzoeken en bepalen hoe je een opdracht gaat aanpakken? Word dan technicus beveiliging bij Interval!

Wat je gaat doen

Als technicus beveiliging kun je zowel je technische kennis als je mensenkennis inzetten bij Interval, een bedrijf gespecialiseerd in beveiliging. Je krijgt een belangrijke functie waarbij jouw kennis en expertise leidend is!

Dat begint al bij het contact met de klant: jij weet wat ze willen, maar adviseert ook in wat mogelijk is. Je weet alles van de plaatsing, installatie en onderhoud van de beveiligingssystemen en neemt de klanten graag mee in het proces. Voor de uitvoering van alle plannen die je hebt gemaakt, draai je je hand ook niet om. Van idee tot plan tot installatie: jij weet van de hoed en de rand.

Je krijgt dus een enorm veelzijdige functie waarbij je zicht hebt op het hele project, van begin tot eind. Allround betekent dus echt allround! En dat niet alleen: naast klanten komen ook leerling monteurs van tijd tot tijd bij je voor advies. Bij jou komen ze om te leren en te doen: je stuurt ze aan en ondersteunt ze waar nodig, zodat ze net zo een vakman/vrouw kunnen worden als jij bent!

Wie je bent

Jij wil graag een functie die rechtdoet aan al je talenten: zowel je technische skills als je mensenkennis zet je graag in en je vindt het leuk om van begin tot eind bij een project betrokken te zijn. Soms heb je zin om te onderzoeken, soms om te ontwerpen, te adviseren of lekker met je handen aan de slag te gaan: je vindt het belangrijk dat je genoeg afwisseling in je dagelijkse werk hebt en om op veel verschillende (soms bijzondere!) plekken te komen. Je bent trots op wat je kunt en wat je nog kunt leren en draagt dat ook uit: klanten en collega’s kunnen op je rekenen en je staat ze bij met raad en daad. Weet je nu nog niet alles over de producten waar wij mee werken? Geen probleem! Alles wat je nog niet weet, leren wij je. Welkom in het team!

Verder zoeken we iemand met:

  • Mbo-niveau 4 werk- en/of -denkniveau
  • Kennis van inbraakpanelen. Interval werkt met o.a. Galaxy, Satel, van der Bilt en ATS
  • Kennis van camerasystemen. Interval werkt onder meer met Hikvision en Dahua
  • Kennis van brandmeldcentrales. Interval werkt met o.a. NSC, Notifier, Siemens, Hertek en Kentec
  • In bezit van rijbewijs B

 

Bij Interval vinden we het belangrijk dat ieders talenten goed tot hun recht komen. Beschik je niet over alle kwaliteiten die in dit lijstje staan of over andere kwaliteiten die goed passen bij deze functie? Stuur dan ook gerust een sollicitatie, we zijn benieuwd naar wie je bent en wat je kunt!

Wie wij zijn

Bij Interval werken we met elkaar en voor elkaar: niet voor niets staan alle medewerkers bij ons op 1. Je komt terecht in een bedrijf met enthousiaste, gezellige en zeer gemotiveerde collega’s die je warm ontvangen.

Interval is gespecialiseerd in beveiligingstechniek. Denk daarbij aan videobewaking tegen inbraak, maar ook brandbeveiliging en noodverlichting behoren tot ons werkveld. Van toegangscontrole tot bellen via internet: wij bieden veiligheid voor iedereen die dat wenst. En dat doen we al meer dan 30 jaar! En dat alles met een internationaal randje: als onderdeel van Scutum Group (een internationaal bedrijf met zo’n 2.300 medewerkers en een hoofdkantoor in Frankrijk) hebben we een enorme kennisbank om op terug te vallen. Al die kennis en ervaring delen we graag met je. We houden ervan om zelfstandig te werken, maar je kunt altijd rekenen op de kennis en ervaring van andere collega’s: samen zoeken we steeds naar de juiste en beste oplossingen voor de mooiste uitdagingen. Respect en werkplezier staan daarbij hoog in het vaandel.

Wat je nog niet weet, leren wij je. We nemen je mee in de wereld van installatie en projectplanning, videobewakingssystemen en andere producten waar we mee werken. Wil je graag doorgroeien? Ook dan zit je bij Interval goed: we bieden diverse opleidingsmogelijkheden aan, waardoor er altijd wel wat voor je tussen zit. En het salaris dat we bieden is heel fair: we kijken naar je ervaring, functie en leeftijd, zodat wat je krijgt ook echt is wat je verdient!

Op een rij:

  • Een veelzijdige en uitdagende baan: geen dag is hetzelfde!
  • Een gezellig team met een schat aan kennis en ervaring
  • Wat je nog niet weet, leren wij je met scholing voor onder meer de disciplines Monteur Inbraaksignalering (MBV) en Technicus Inbraaksignalering (TBV), of met technisch producttrainingen.
  • Verder groeien? Bij ons heb je de keuze uit diverse opleidingsmogelijkheden: de wereld ligt letterlijk aan je voeten bij onze internationale werkomgeving
  • Een salaris dat goed bij je past, met waardering voor jouw vakmanschap
 

Vragen of meer informatie?

Solliciteren?